Politica de Confidentialitate

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru SOFIAMAN și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SOFIAMAM IMPEX S.R.L. (in continuare ”SOFIAMAN”) este operator de date cu caracter personal înregistrat în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 10865, și are obligația de a prelucra și de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează clienții utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.

DATELE DE IDENTIFICARE ALE OPERATORULUI DE DATE CU CARACTER PERSONAL

SOFIAMAN IMPEX SRL (“SOFIAMAN”) este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Sediu social:
SOFIAMAN IMPEX SRL
Str. Mărășești, Nr. 215, Târgu Neamț
Număr de înregistrare în scopuri de TVA: RO4536401
Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J27/105/1996

Informăm persoanele interesate că SOFIAMAN a desemnat un delegat pentru protecția datelor pe care îl pot aborda pentru orice chestiune referitoare la procesarea datelor lor personale. Persoanele interesate pot contacta delegatul pentru protecția datelor prin intermediul următoarelor date de contact: office@sofiaman.ro sau prin poșta la sediul social menționat mai sus.

CE FEL DE DATE COLECTAM

SOFIAMAN poate colecta următoarele date personale ale utilizatorilor paginii web www.sofiaman.ro, www.magazinsofiaman.ro prin intermediul formularelor corespunzătoare: nume, adresă de e-mail, adresă poștală, număr de telefon, numărul cardului bancar (PAN+CVV2), în conformitate cu standardele PCI DSS sau numărul contului bancar (furnizat de client în caz de returnare) atunci când utilizatorul vizitează SITE-UL, se înregistrează, plasează o comandă online, confirmă plata, contactează SOFIAMAN sau participă la promoții sau sondaje organizate de companie.

Toate datele personale pe care le colectează SOFIAMAN provin de la persoana interesată, cu excepția datelor de contact, care ne pot fi furnizate de prieteni sau rude, pentru:
- trimiterea unui cec cadou sau a altui cadou.
- partajarea articolelor preferate salvate pe SITE.

CONSIMȚĂMÂNTUL ASUPRA FOLOSIRII DATELOR PERSONALE

Furnizând datele cu caracter personal, clientul este de acord cu prelucrarea lor de către firma SOFIAMAN, precum și cu primirea de informații comerciale.

SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

Datele personale ale persoanei interesate vor fi procesate în următoarele scopuri, după caz:

LOCUL DE STOCARE A DATELOR

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în România și nu sunt transferate către alte entități. În situația schimbării locului de stocare a datelor, vom efectua acest lucru în conformitate cu legislația în vigoare.

TIMPUL DE PĂSTRARE A DATELOR

SOFIAMAN va păstra datele personale ale clienților cât timp este necesar pentru îndeplinirea scopurilor menționate în prezenta politică, cu excepția cazului în care legea permite sau solicită în viitor păstrarea lor pentru o perioadă mai lungă.

ACCESUL LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Însă datele dumneavoastră pot fi transmise unor terți pentru a fi utilizate in scopuri legale (ANAF) sau pentru a vă oferi serviciile noastre (firme de curierat).

PROTECȚIA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

SOFIAMAN a implementat măsuri, pentru a proteja datele personale ale clienților împotriva pierderilor accidentale sau a accesului, folosirii, modificării și dezvăluirii neautorizate.

Confidențialitatea și securitatea contului fiecărui client sunt protejate prin parolă. Pentru a preveni accesul neautorizat la contul clientului și la datele sale personale, acesta trebuie să aleagă o parolă puternică și să-l protejeze prin limitarea accesului la computerul, dispozitivul, browserul sau aplicația utilizată și prin delogare după ce clientul a finalizat operațiunile în cont.

Chiar dacă SOFIAMAN depune toate diligențele pentru a proteja confidențialitatea contului clienților precum și a datelor personale ale acestora, SOFIAMAN nu poate garanta întotdeauna că acestea vor fi complet protejate. Securitatea datelor personale ale clienților poate fi compromisă prin utilizarea sau accesarea neautorizată, avarierea hardware-ului sau a software-ului și datorită altor factori.

SOFIAMAN NU COLECTEAZĂ DATE CU CARACTER SPECIAL

În general, SOFIAMAN nu colectează date cu caracter special cum ar fi cele referitoare la rasă sau originea etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filozofice, apartenența la sindicate, detalii cu privire la starea de sănătate sau orientarea sexuală. Cu toate acestea, dacă va fi obligatoriu să colecteze astfel de date pentru a furniza clienților săi servicii sau produse, SOFIAMAN va solicita consimțământul expres al clienților pentru a le colecta și a le procesa.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Noul Regulament conferă si mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează datele cu caracter personal. În continuare vă enumerăm drepturile dumneavoastră:

Refuzul dumneavoastră de acceptare a Politicii de Confidențialitate determină imposibilitatea preluării si efectuării comenzilor plasate pe magazinul nostru online, accesarea ofertelor, promoțiilor și concursurilor noastre. Comenzile pe care le realizați nu pot fi finalizate fără să vă dați acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SOFIAMAN.
 

Descarcă Politica de Confidențialitate