Regulament Promotie Februarie 2017

Regulamentul oficial al promotiei

 

"LOVE IS IN THE AIR -­ ACHIZITIONEAZA UN ARTICOL DIN CAMPANIE SI PRIMESTI UN VOUCHER DE 30 LEI PENTRU CUMPARATURI VIITOARE IN VALOARE DE MINIM 100 LEI."

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul promotiei "LOVE IS IN THE AIR -­ ACHIZITIONEAZA UN ARTICOL DIN CAMPANIE SI PRIMESTI UN VOUCHER DE 30 LEI PENTRU CUMPARATURI VIITOARE IN VALOARE DE MINIM 100 LEI." este SC SOFIAMAN IMPEX SRL cu sediul in Targu Neamt, str. Marasesti nr. 215 cod 615200 jud. Neamt, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/105/1996, CIF RO4536401.

 

Campania promotionala se va derula conform prevederilor prezentului Regulament ("Regulamentul"), care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii campaniei si va aduce la cunostinta publicului modificarile operate.

 

 

Art. 2. Zona si perioada de desfasurare a campaniei promotionale

 

Campania promotionala se va desfasura în perioada 10.02.2016 – 28.02.2016  în limita stocului disponibil.

 

 

Art. 3. Participanti:

 

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania, cetateni romani, care au implinit 18 ani pana la data inceperii promotiei. Promotia se va desfasura in cadrul magazinului online Sofiaman.

 

 

Art. 4 Mecanismul promotie

 

Pentru a se putea inscrie in cadrul campaniei "LOVE IS IN THE AIR -­ ACHIZITIONEAZA UN ARTICOL DIN CAMPANIE SI PRIMESTI UN VOUCHER DE 30 LEI PENTRU CUMPARATURI VIITOARE IN VALOARE DE MINIM 100 LEI." participantul trebuie sa achizitioneze, in perioada de desfasurare a promotiei, din magazinul online Sofiaman, un articol din cadrul campaniei. Dupa confirmarea achizitie participantul va fi contactat pentru transmiterea VOUCHERULUI in valoare de 30 Lei valabil pentru cumaparturi viitoare de minim 100 lei.  Voucherele se vor emite in perioada 10.02.2017 - 28.02.2017 si pot fi folosite pana in data de 31 martie 2017.

 

 

Art. 5 Conditii de validitate

 

Participantul trebuie sa plaseze o comanda pe www.magazinsofiaman.ro care sa cuprinda cel putin un articol din cadrul campaniei promotionale „LOVE IS IN THE AIR -­ ACHIZITIONEAZA UN ARTICOL DIN CAMPANIE SI PRIMESTI UN VOUCHER DE 30 LEI PENTRU CUMPARATURI VIITOARE IN VALOARE DE MINIM 100 LEI”.

 

 

Art. 6 Întreruperea promotiei

 

Promotia va putea fi întrerupta doar în caz de forta majora sau printr‐o decizie a Organizatorului, în situatii justificate, dar nu înainte de a anunta publicul atat prin afisare pe www.magazinsofiaman.ro.

 

 

Art. 7 Litigii

 

Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din judetul Neamt.

 

 

Art. 8 Diverse

 

Participarea la aceasta campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

 

Prezentul act a fost redactat in trei exemplare originale astazi 09.02.2017.

 

SC SOFIAMAN IMPEX SRL -­‐ Prin reprezentant legal Cucu Mihaela

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim o experienta mai buna pe website. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Sofiaman.    Inchide    Detalii