Livrare


Mod de plata

Plata produselor comandate de pe site-ul www.magazinsofiaman.ro se face la livrarea acestora, ramburs catre Urgent Cargus.


Livrare produse

Livrarea produselor se va face oriunde in tara.

S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Costurile de livrare sunt:

  1. GRATUIT pentru comenzile a caror valoare  depaseste 150 RON
  2. 20 RON pentru comenzile mai mici de 150 de RON

In functie de momentul preluarii comenzilor dumneavoastra acestea se vor livra astfel:

Fiecare comanda realizata de catre dumneavoastra va fi insotita de un email de confirmare din partea noastra, care va cuprinde produsele comandate, valoarea acestora si termenul de livrare.

Produsele se livreaza prin Urgent Cargus, in maxim 24 ore lucratoare, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care unul sau mai multe produse comandate de catre dumneavoastra nu sunt in stoc, veti fi instiintat prin email sau telefon.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va reusi sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu poate fi contactat comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L., clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna, iar confirmarea o reprezinta semnatura de pe documentele fiscale legale.

Factura fiscal constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda facuta si cu nevoile acestuia.

S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. si rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. care includ, dar fara a se limita: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora sau caz fortuit conform uzantelor legii romanesti.